Motstraat 60, Unit K, B-2800 Mechelen
+32 15 69 06 25
info@medicallogistics.eu

Samenwerking FutureMedics en MEDLOG: Customer Excellence in Medische Logistiek

Your customer, our care

Bij FutureMedics AG is het hun missie om de gezondheidszorg opnieuw te definiëren door middel van geavanceerde kunstmatige intelligentie-oplossingen. Ze streven ernaar het comfort van patiënten te verhogen. Ze willen klinische resultaten verbeteren en ziekenhuiskosten verlagen. Dit willen ze bereiken door verouderde technologieën te vervangen door ons innovatieve hartbewakingsapparaat. Ze leveren realtime, nauwkeurige gegevens en streven naar vroegtijdige detectie en interventie voor hartgerelateerde aandoeningen. Hiermee kunnen mogelijk levens worden gered.

Visie

Future Medics wil HET AI-gedreven bedrijf in de Benelux worden. Ze willen een revolutie in de gezondheidszorg teweegbrengen die de werkdruk voor patiënten, artsen en ziekenhuispersoneel verlicht. Door de kracht van onze innovatieve hartbewakingstechnologie willen we de klinische resultaten verbeteren. Ze streven ernaar de ervaringen van patiënten te verbeteren door geavanceerde medische oplossingen toegankelijk en praktisch te maken.

FutureMedics heeft een samenwerkingsverband gesloten met MEDLOG, dè logistieke dienstverlener gespecialiseerd in medische logistiek.
Samen streven we naar customer excellence voor medische produkten.

Bezoek het aanbod van FutureMedics.